ΠαρουσίασησακίδιοπλάτηςXPBACKPACKγιαανιχνευτέςμετάλλων

Παρουσίαση σακίδιο πλάτης XP BACKPACK 280 για ανιχνευτές μετάλλων

Είναι σάκος ή σακίδιο πλάτης…. Ποιος ξέρει, ένα πράγμα που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες σάκοι ή σακίδια πλάτης στην αγορά, έχουμε επίσης δει στο παρελθόν ειδικές προσφορές που προσφέρουν σακίδια ως δώρο αγοράζοντας ανιχνευτές μετάλλων, αλλά ένα πράγμα που μπορώ να πω με το χέρι στη καρδιά – ότι κανένας κατασκευαστής ανιχνευτή μετάλλων δεν έχει βάλει ποτέ τόση σκέψη και πάθος σε ένα ποιοτικό σακίδιο προηγουμένως.

Παρουσιάζουμε το νέο σακίδιο XP!

Ποιότητα

Δεν υπάρχει ανάγκη για διαφήμιση και υπερβολές, το XP BACKPACK είναι η Rolls Royce των σακιδίων, συμφωνούμε ότι δεν είναι φθηνό, αλλά έτσι είναι όλα τα ποιοτικά πράγματα σήμερα.

Το εν λόγω αντικείμενο βρίσκεται εδώ δίπλα μου, είναι ένα από αυτά τα πράγματα που σου προκαλούν οπτική υπερφόρτωση, με την πρώτη ματιά δεν έχετε την πλήρη εικόνα, και καθώς συνεχίζετε να το κοιτάζετε, ανακαλύπτετε, βλέπετε όλο και περισσότερα από αυτά που παρέχει.

Για πρώτη φορά είδα το σχέδιο του, στα κεντρικά γραφεία της XP πριν από περίπου 2 χρόνια, μίλησα με τον επικεφαλής σχεδιαστή του David a Loic, για πολλές επιλογές καθώς θέλαμε να ενσωματώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά, αλλά η ανθεκτικότητα και η ποιότητα ήταν πάντα πιο υψηλά στην ατζέντα των χαρακτηριστικών του.

Το XP BACKPACK 280 είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, αρκεί να πούμε ότι άδειο το σακίδιο ζυγίζει στα 1,9Kg, αυτό είναι αρκετό, δεδομένου ότι το πλήρες XP Deus με τηλεχειριστήριο ζυγίζει μόνο 0,9Kg, έτσι νομίζω ότι τώρα παίρνετε μια ιδέα για τα στάνταρ κατασκευής, ανθεκτικά υλικά και την ποιότητα.


Το σακίδιο XP BACKPACK έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί επαγγελματικά την εργασία του

Πρακτικότητα

Όπως θα περίμενε κανείς, το σακίδιο διαθέτει ειδικά διαμερίσματα για να αποθηκεύει όλα τα εξαρτήματα XP Deus / XP ORX άνετα και με ασφάλεια, στην πραγματικότητα θα φιλοξενήσει άνετα 2 ανιχνευτές μετάλλων XP.

Μέσα στην επένδυση της τσάντας είναι τυπωμένες ετικέτες-οδηγοί που σας δείχνουν πού να τοποθετήσετε τα κύρια αντικείμενα, όπως ράβδους και διαφορετικούς δίσκους.


H ράβδος XP με τη σήμανση τοποθέτησης της
Το διαμέρισμα δίσκων του XP backpack με τυπωμένη σήμανση για ξεκάθαρη καθοδήγηση.

Μόλις ο ανιχνευτής XP σας ασφαλιστεί, υπάρχουν πολλά επιπλέον διαμερίσματα και αυτό διότι η XP έχει δώσει τις αποφάσεις αποθήκευσης στον χρήστη, καθώς όλοι θέλουμε να πάρουμε διαφορετικά πράγματα μαζί μας στην ανίχνευση, το σακίδιο XP σίγουρα δεν σας αφήνει να θέλετε επιπλέον χώρο.


Πουγκί ζώνης με ασφαλή διαμερίσματα και ελαστικά δαχτυλίδια-βάσης στήριξης

Δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να στηρίξετε εξωτερικά

Υπάρχει μια τσέπη ειδικά για το XP PINPOINTER MI-6 ή MI-4

Σε μια πρόσφατη εξόρμηση στο δάσος πήρα μαζί μου όλο το κιτ ανίχνευσης, το κιτ της κάμερας μου, καθώς και φαγητό για το σκύλο μου, ένα Γερμανικό ποιμενικό, συμπεριλαμβανομένων φαγώσιμων, πτυσσόμενου μπολ νερού, νερό, λουριά και κολάρο, μόνο όταν χρησιμοποιήσετε στο πεδίο θα διαπιστώσετε πόσο διαφορετικό είναι αυτό το σακίδιο.

Βρήκα ένα μειονέκτημα με τόσα πολλά διαμερίσματα αποθήκευσης, αυτό είναι κάτι που έχω ονομάσει ως «σύνδρομο αμνησίας Tardis», όταν έχασα τη GoPro μου μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι. Έλεγξα το σακίδιο 3 φορές, μετά αναποδογύρισα το γραφείο και το αυτοκίνητό μου, μόνο και μόνο για να βρω ότι ήταν μέσα στο σακίδιο καθ ‘όλη τη διάρκεια…. Προσέξτε αυτές τις ύπουλες τσέπες, είναι πεινασμένες για αντικείμενα!


Το σύστημα τοποθέτησης φτυαριού και οι στηρίξεις τύπου Molle του σακιδίων πλάτης XP

Το σύστημα τοποθέτησης φτυαριού / σκαπτικού στο πίσω μέρος είναι πραγματική ιδιοφυΐα, κρατάει τα εργαλεία σκαψίματος ασφαλή και σταθερά. Για άλλη μια φορά στη πραγματικότητα, αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον δίσκους + τη χαμηλή ράβδος τους.

Θα παρατηρήσετε επίσης έναν ειδικό χώρο των ασυρμάτων ακουστικών WS4 στο πίσω, κάτω αριστερό μέρος.


Τσέπη αφιερωμένη στα ασύρματα ακουστικά της ΧΡ

Άνεση

Τώρα αυτό ήταν ένα μεγάλο ζήτημα για μένα, καθώς δεν ήμουν ποτέ άνετος φορώντας σακίδια, όποτε τα χρησιμοποιούσα πάντα βρίσκαν κάπου, κυρίως στο λαιμό και τους ώμους μου. Βρήκα για πρώτη φορά ότι μπορούσα να ανιχνεύσω για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να μην αισθάνομαι δυσφορία, ακόμη και όταν σκύβω για να σκάψω.


Μπορείτε να ανιχνεύετε για όλη την ημέρα φορώντας το σακίδιο πλάτης ΧΡ

Το βάρος είναι τόσο ομοιόμορφα κατανεμημένο που κινείται μαζί σας, οι παχιοί ιμάντες ώμου και η πίσω επένδυση έχουν μελετηθεί πολύ καλά.


Επένδυση κορυφαίας ποιότητας, ταιριάζει καλά στο σώμα σας

Ωραίες πινελιές

Η θήκη με πλέγματα

Βάζοντας το σακίδιο στην άκρη, υπάρχουν επίσης μερικές ωραίες πινελιές σε ολόκληρη την πλατφόρμα του, για παράδειγμα υπάρχουν 2 αποσπώμενες θήκες, η πρώτη είναι αυτή που ονομάζω πλεχτή θήκη για ένα τηλέφωνο και η άλλη για ένα XP τηλεχειριστήριο ανιχνευτή.


H μεγάλη θήκη είναι αρκετή για το Galaxy κινητό μου, επίσης έχει μια ελαφρώς μικρότερη τσέπη με φερμουάρ.

Το άλλο είναι αυτό που το XP καλεί πουγκί ευρημάτων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σακίδιο ή στη ζώνη σας, ιδανικό για σκουπίδια ή μεγαλύτερα ευρήματα, υπάρχει επίσης διακριτικός χώρος με φερμουάρ για μικρότερα ευρήματα, κουτί ευρημάτων ή ακόμα και για τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας. Η θήκη έχει κορδόνι για να ξεδιπλώσετε το αδιάβροχο κάλυμμα στο επάνω μέρος για να κρατήσει τον καιρό εκτός.


Αποσπώμενη θήκη ΧΡ με κορδόνι που τραβάμε και διαμερίσματα με φερμουάρ

Συνεχίστε να ψάχνετε και θα βρείτε

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που σχεδόν ξέχασα, είναι το αδιάβροχο κάλυμμα που βρέθηκε λύνοντας το φερμουάρ το κάτω μέρος του σακιδίου, μόλις ανοίξει ένα αδιάβροχο κάλυμμα μπορεί να τραβηχτεί μέχρι να καλύψει το σακίδιο για να το κρατήσει ασφαλή στη βροχή και το χιόνι.


XP backpack 280 αδιάβροχο κάλυμμα

Ανακεφαλαίωση

Πώς θα περιέγραφα το σακίδιο XP…. Με μία λέξη… ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Η XP για άλλη μια φορά όχι μόνο ανέβασε το πήχη, αλλά τον πήγε και σε άλλη διάσταση, «υπερφόρτωση καινοτομίας» πρέπει να είναι το σύνθημα της εταιρείας XP.


Η ανίχνευση μετάλλων απλά έγινε καλύτερη