Καλέστε εδώ
2104905398
Επίσημη Κυκλοφορία
19 Δεκεμβρίου 2021

xp deus 2 soil
A NEW REVOLUTION

XP DEUS II

xp deus 2 soil

Μια νέα επανάσταση στους ανιχνευτές μετάλλων!

Σήμερα, η XP ανεβάζει για ακόμα μια φορά το πήχη, δημιουργώντας το ΧP DEUS II. O πρώτος ασύρματος ανιχνευτής μετάλλων πολλαπλών συχνοτήτων υποβρύχιος έως 20 μέτρα στη θάλασσα. Προσφέρει γρηγορότερη ανάλυση, μοναδικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις συγκριτικά με τους ανταγωνιστές.

Μόλις ζευγαρώσουν το πηνίο, το τηλεχειριστήριο, τα ακουστικά και το PINPOINTER ΜΙ-6, επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα, χωρίς καθυστέρηση χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο σύστημα ραδιοφωνικού πρωτοκόλλου XP.

xp deus 2 soil

Ερευνήστε σε προγράμματα με ταυτόχρονα πολλές συχνότητες και γρήγορη ανάλυση ή επιλέξτε μονή συχνότητα απο τις 49 που παρέχουν οι δίσκοι FMF (4 έως 45 kHz)

Οι χαμηλές συχνότητες ανταποκρίνονται βαθύτερα σε μεγάλους στόχους με καλό διαχωρισμό σιδήρου ενώ αντίθετα οι υψηλές σε μικρούς στόχους. O XP DEUS II λειτουργεί ταυτόχρονα με όλες τις συχνότητες. Η τεχνολογία FMF ανταποκρίνεται τέλεια σε όλους τους στόχους ασχέτως μεγέθους. Έχει καλύτερο διαχωρισμό με σταθερούς αριθμούς αναγνώρισης στόχου στην οθόνη και ακρίβεια στον ήχο χωρίς σπαστά σήματα από μετάλλευμα εδάφους.

xp deus 2 soil

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ 20 Μ.

adiabroxos-anixneyths-metallou-xrysoy-xp-deus-ii
bh01-adiabroxa-akoystika-anixneyth-metallon-xp-deus-ii
Η XP με υπερηφάνεια παρουσιάζει τα BH-01. Είναι τα πρώτα ακουστικά οστικής αγωγιμότητας για ανιχνευτές μετάλλων σχεδιασμένα για υποβρύχια έρευνα.

Κατασκευάζονται στη Γαλλία από την XP, είναι αδιάβροχα σε 20 μέτρα με βαθμονόμηση IP68, για να μπορείτε να κάνετε καταδύσεις με το νέο XP DEUS II xp-deus-ii-anixneyths-kyritsis.

Remote control

xp-deus-ii-asyrmatos-adiabroxos-anixneyths-metallwn-thlexeiristhrio-min
xp deus 2 soil

Πολλές Επιλογές Ήχων

Ferrous
Low tone
Low Conductor
Mid tone
High Conductor
High tone
Pitch on ferrous
Low Tone
Pitch on low and high conductor targets
Δείγματα ήχου του DEUS II
xp deus 2 soil

XP DEUS II