Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης
ανιχνευτές χρυσού, 
επισκευές, αναβαθμίσεις, service, εγγύηση

anixneytesrysoy metallon kyritshs athina haidari kabalas

Η εταιρία μας “Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης” είναι η επίσημη αντιπροσωπεία & κέντρο επισκευών στην Ελλάδα, για τους ανιχνευτές μετάλλων Viking, C.scope, Lorenz, Pulse Star II, XP, Deteknix-Quest, Geo Examiner, Rayfinder, Spectra, Pro-Accumaster, Icon Data, Eliminator. Οι επισκευές γίνονται στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας μας, στη Λεωφόρο Αθηνών 193 στο Χαϊδάρι, σε εδικά διαμορφωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Οι ανιχνευτές μετάλλων μας, καλύπτονται από 2 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας.
Τα ανταλλακτικά και η εργασία για την επισκευή, παρέχονται δωρεάν στη διάρκεια των 2 ετών της εγγύησης.

Πέραν του χρόνου της εγγύησης, ενδέχεται να υπάρχει χρέωση ανάλογα το τύπο της βλάβης ή το κόστος των ανταλλακτικών. Ο ανιχνευτής μετάλλων που έχει βλάβη, ελέγχεται από ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό μας, και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με το service. Ο έλεγχος του ανιχνευτή είναι άνευ χρέωσης.
Μετά την επισκευή, εγγυόμαστε για 3 μήνες, τη μη επανεμφάνιση αυτής της βλάβης.

Ορισμένοι ανιχνευτές μετάλλων αναβαθμίζονται από τους κατασκευαστές τους με νέο λογισμικό. Αυτές οι αναβαθμίσεις παρέχονται δωρεάν για τους πελάτες μας στο περιοδικό έλεγχο του μηχανήματος, ακόμη και μετά τη λήξη της εγγύησης.
episkeyh anabathmish anixneutes metallwn kyritsis

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πολλοί κάτοχοι ανιχνευτών εξαπατήθηκαν από ανεύθυνους “επισκευαστές” και” βελτιωτές”, πληρώνοντας υπερβολικά χρήματα για αναβαθμίσεις που παρέχουμε δωρεάν, ή για επισκευές κάποιας βλάβης η οποία είναι αμελητέου κόστους. Οι σύγχρονοι ανιχνευτές μετάλλων δεν ενισχυονται, και όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο είναι απατεώνας. Πολύ σύνηθες φαινόμενο είναι να καταστραφεί και η πλακέτα του ηλεκτρονικού κυκλώματος όταν “βάλουν χέρι” ή να την αλλάξουν με μία παλαιότερη που είναι χαλασμένη.

Επικοινωνείτε μαζί μας πριν εξουσιοδοτήσετε κάποια επισκευή ή “βελτίωση” ανιχνευτών που αντιπροσωπεύουμε, και να ζητάτε την επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας. Θα πάρετε μια υπεύθυνη συμβουλή από έμπειρους τεχνικούς.

kataskeyes idiokataskeyes anixneytes metallon kyritsis