anixhneutes metallwn kyritsis katasthma haidari

Αγόρασες από Κυρίτση; Ξένοιασες! Παρέχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ άδεια κατοχής για ανιχνευτές μετάλλων της αντιπροσωπείας μας

Πολλοί ενδιαφερόμενοι αγοραστές νομίζουν ότι πρέπει να προηγηθεί άδεια για την αγορά ανιχνευτή μετάλλων. Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο! Η αγορά του μηχανήματος είναι ελεύθερη χωρίς διατυπώσεις. Όμως για τη νόμιμη κατοχή του απαιτείται άδεια κατοχής ανιχνευτή μετάλλων. Επίσημα ονομάζεται αριθμός μητρώου κατοχής ανιχνευτή. Αυτό το έγγραφο εκδίδεται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Καλύπτει νομικά το κάτοχο σε τυχόν έλεγχο που θα γίνει κατά τη μεταφορά του ανιχνευτή.

Για την έκδοση της άδειας κατοχής σας μπορείτε να επιλέξετε 2 τρόπους:

Α. Να αναλάβετε εσείς την αίτηση με τα δικαιολογητικά που σας παρέχουμε. Με την αγορά θα βρείτε συμπληρωμένη την αίτηση κατοχής ανιχνευτή μετάλλων (εσείς θα προσθέσετε τα στοιχεία σας: Ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας / διαβατηρίου, διεύθυνση, τηλέφωνο και κάτω δεξιά την ημερομηνία και την υπογραφή σας). Συμπεριλαμβάνετε φωτογραφία ταυτότητας 2 όψεων και το φυλλάδιο του ανιχνευτή και τα αποστέλλετε στο Υπουργείο Πολιτισμού. Η αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται είτε  ηλεκτρονικά σε μορφή pdf  στο email dtppa@culture.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Γενική διεύθυνση Αρχαιοτήτων και πολιτιστικής Κληρονομιάς
Διεύθυνση τεκμηρίωσης και προστασίας πολιτιστικών αγαθών
Αγ. Ασωμάτων 33 & Ψαρομηλίγκου 21
Τ.Κ. 10553 Αθήνα
Τηλ. πληροφοριών: 210 3238877

Β. Να αναλάβουμε εμείς την έκδοση της άδειας κατοχής σας χωρίς κανένα κόστος! Αφού παραλάβετε τον ανιχνευτή μπορείτε να μας αποστείλετε μέσω Email, Viber ή Messenger φωτογραφία ταυτότητας 2 όψεων ή διαβατηρίου, φωτογραφία της εγγύησης του μηχανήματος για να επιβεβαιώσουμε το σειριακό αριθμό του, διεύθυνση, ΤΚ, ΑΦΜ, κινητό και email για το κάτοχο / κατόχους του μηχανήματος. Αυτό είναι όλο! Κάνουμε την αίτηση για εσάς και σας τη κοινοποιούμε στο email σας.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού θα λάβετε την άδεια κατοχής ανιχνευτή στο email σας σε χρόνο από μερικές ημέρες έως και 2 μήνες ανάλογα τον αρμόδιο υπάλληλο. Αυτό το έγγραφο πρέπει να συνοδεύει τον ανιχνευτή σας και θα σας καλύπτει σε τυχόν έλεγχο από αστυνομικά όργανα κατά τη μεταφορά του μηχανήματος. Προσοχή μη μεταφέρετε το μηχάνημα με σκαπτικά εργαλεία! Για αυτά απαιτείται να έχετε άδεια χρήσης ανιχνευτή μετάλλων.

Περισσότερες πληροφορίες για άδεια κατοχής και άδεια χρήσης ανιχνευτή μετάλλων μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο: