10 Λόγοι να μας εμπιστευτείτε

Άρθρο στο vrisko.gr για ανιχνευτές μετάλλων χρυσού

1. Δεν είμαστε και χθεσινοί!

Η εταιρία “ανιχνευτές μετάλλων Κυρίτσης” λειτουργεί απο το 1996, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες για ανιχνευτές χρυσού στην Ελλάδα, που είναι και η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

2. Δεν πουλάμε ότι και ότι!

Στην Ελληνική αγορά πωλούνται ανιχνευτές μετάλλων μαϊμού, ιδιοκατασκευές, Βουλγάρικα, Τούρκικα, θαυματουργά μηχανήματα που…δεν δουλεύουν για το χειριστή, αλλά μόνο για τη τσέπη του πωλητή ( καθώς έχουν χαμηλό κοστολόγιο αγοράς και υψηλή τιμή πώλησης ).  Για εμάς η χαμηλή τιμή αγοράς δεν είναι το κριτήριο όταν επιλέγουμε τους ανιχνευτές μετάλλων που σας προτείνουμε.  Συγκρίνουμε τους ανιχνευτές προηγουμένως, και λαμβάνουμε υπόψιν τα σχόλια σας. Ότι “δεν κάνει δουλειά για εσάς” δεν πωλείται από εμάς.

3. Είμαστε επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδας για τους ανιχνευτές χρυσού – μετάλλων που πουλάμε.

Αγοράζοντας από εμάς ανιχνευτές δεν αγοράζετε από έναν απλό μεταπωλητή. Εγγυόμαστε για τους ανιχνευτές χρυσού, με εγγύηση καλής λειτουργίας 2 έως 5 ετών ανάλογα το μηχάνημα.

4. Αγοράζετε ανιχνευτές μετάλλων από μια Ελληνική επιχείρηση. Όχι από μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ που από πίσω της κρύβεται ένα…άδειο δωμάτιο με έναν υπολογιστή κάπου στην επαρχία, ή στη Βουλγαρία για “φοροδιαφυγή”. Συνεργαζόμενοι μαζί μας, στηρίζετε τον τόπο μας!

5. Δεν πουλάμε απλά ανιχνευτές μετάλλων, αλλά γνωρίζουμε και το πως λειτουργούν.

Με την αγορά σας παρέχουμε εκμάθηση στους ανιχνευτές, θεωρητικά και πρακτικά, οδηγίες, DVD κα.  Γνωρίζουμε τα συνήθη σφάλματα των αρχάριων χειριστών στους ανιχνευτές και τη ραβδοσκοπία, και σας τα επισημαίνουμε εκ των προτέρων, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε.

6. Η σχέση μαζί μας δεν σταματά με τη πώληση, με τη πώληση αρχίζει.

Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με σεμινάρια και τηλεφωνικά, για όσο χρόνο χρειαστεί, και όσες απορίες και αν έχετε έως ότου να μάθετε να χειρίζεστε τους ανιχνευτές μετάλλων σας.

7. Δεν είμαστε μια ιστοσελίδα με πλήθος ανιχνευτές χρυσού για λόγους εντυπωσιασμού, οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι!

Έχουμε υπερσύγχρονή έκθεση για ανιχνευτές μετάλλων – χρυσού, στο ισόγειο της επιχείρησης μας, σε κεντρικό και εύκολης πρόσβασης σημείο, επί της Λεωφόρου Αθηνών-Κορίνθου 193, απέναντι από το ΚΤΕΟ στο Χαϊδάρι. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε για να δείτε και συγκρίνετε από κοντά τα διαφορετικά μοντέλα μας.

8. Εάν χαλάσει ο ανιχνευτής δεν είναι δικό σας πρόβλημα!

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνο σέρβις σε ανιχνευτές μετάλλων. Είμαστε στελεχωμένοι από τεχνικούς ηλεκτρονικούς που είναι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές με πολυετή πείρα σε επισκευές για ανιχνευτές μετάλλων. η επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού μέρους είναι εγγυημένη, με άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά, και έναν όροφο στην επιχείρηση μας, αποκλειστικά αφιερωμένο και εξοπλισμένο για επισκευές.

9. Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επιστρέφετε τους ανιχνευτές μετάλλων μέσα σε 15 ημέρες για αλλαγή με άλλο μοντέλο.

10.  Δεσμευόμαστε για τις καλύτερες τιμές στους ανιχνευτές μας, μπορούμε να “χτυπήσουμε” οποιαδήποτε προσφορά ανταγωνιστών μας. Απλά δοκιμάστε μας!