book

Αυτό το κλασικό βιβλίο ραβδοσκοπίας, από τον TOM GRAVES, αποτελεί την ποιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και εκμάθησης της αρχαίας τέχνης της ραβδοσκοπίας. Εκατομμύρια ραβδοσκόπων παγκοσμίως, μυήθηκαν στα μυστικά της ραβδοσκοπίας μελετώντας το.

Πέραν από παραδείγματα έρευνας, και προσδιορισμό πιθανών σφαλμάτων, το βασικό νόημα αυτού του έργου είναι να δώσει την δυνατότητα στον αναγνώστη να αναπτύξει δικές του τεχνικές και τρόπους λειτουργίας ανάλογα την περιοχή και το είδος που αναζητά.

Πολλά συγγράμματα ραβδοσκοπίας έχουν αποτύχει σε αυτό τον τομέα καθώς θεωρούν δεδομένη την εφαρμογή των τεχνικών τους σε όλους τους χειριστές, υστερώντας τους την δυνατότητα δικών τους πειραματικών συμπερασμάτων.

Ο ΤΟΜ GRAVES αντίθετα διδάσκει με πειραματισμό, προσπάθεια και σφάλμα.Έχει πληροφορίες για κατασκευή ραβδοσκοπικών οργάνων την χρήση και ιδιαιτερότητες τους, ραβδοσκοπία επί χάρτου, σε χωράφι, ανθρώπινη αύρα, αναζήτηση νερού, μετάλλων, αντικειμένων, εύρεση βάθους στόχου κα.

15€ Δείτε το εδώ

peri thisauron kai thisayrothirias mpaimpakhs

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Περί θησαυρών και θησαυροθηρίας» , θα ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο των χαμένων θησαυρών και θα μάθετε τα πάντα για τη θησαυροθηρία, τους θρύλους για κρυμμένο χρυσό ανά την Ελλάδα, τις παραδόσεις, καθώς και τη σχετική νομοθεσία για ανιχνευτές μετάλλων.

Ακόμη, θα διαβάσετε δεκάδες περιπτώσεις εύρεσης και αναζήτησης θησαυρών, την ιστορία τους, τις περιοχές, τους τρόπους δράσεις των χρυσοθηρών, τις εξαπατήσεις που έγιναν με πρόσχημα την αναζήτηση ενός θησαυρού, καθώς και πολλά άλλα, όπως αυτά προκύπτουν μέσα από ένα σύνολο δημοσιευμάτων του τύπου για έρευνες χρυσού – σε ένα χρονικό διάστημα 150 ετών (1849 – 2000) – που ο συγγραφέας Ιωάννης Μπαϊμπάκης, κατάφερε με πολύ κόπο να εντοπίσει, να συγκεντρώσει και να ξαναφέρει στην επιφάνεια.

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του έργο, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

20€ Δείτε το εδώ

book
«Κρυμμένοι θησαυροί στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια”

Μετά το «Χαμένοι θησαυροί στην Ελλάδα», στο νέο αυτό έργο των 382 σελίδων, βρίσκονται συγκεντρωμένα περισσότερα από 200 οδοιπορικά που αναφέρονται  σε κρυμμένους θησαυρούς στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, πίνακες με πάνω από  1000 κωδικά σημάδια και μυστικά σύμβολα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για το μαρκάρισμα σημείων και τόπων όπου έχουν κρυφτεί θησαυροί, ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τις παγίδες θανάτου και τους κινδύνους με τους οποίους μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ένας θησαυροθήρας, και τέλος, μία σπάνια συλλογή φωτογραφιών με σημάδια και τόπους θησαυρών από το αρχείο του συγγραφέα.

Πρόκειται για έρευνα πρωτοποριακή, με μεγάλο λαογραφικό ενδιαφέρον, που δεν απευθύνεται μόνο στους ειδικούς ερευνητές αλλά και σε κάθε αναγνώστη. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα στοιχεία και το υλικό που περιλαμβάνονται στο βιβλίο παρουσιάζονται για πρώτη φορά δημόσια στο ευρύ κοινό.

19€ Δείτε το εδώ

book

Το βιβλίο Ραβδοσκοπίας γνώση…εκκρεμές, έρχεται ώς η συνέχεια του δημοφιλούς «Ραβδοσκοπία-Ραδιαισθησία-Εκκρεμές”, με όλες τις σύγχρονες ερμηνίες στο ανεξάντλητο κεφάλαιο της ραβδοσκοπίας.

Η ραβδοσκοπία είναι μία φυσική ικανότητα του ανθρώπου, να αντιλαμβάνεται με τη διαίσθηση, όσα δεν μπορεί να αντιληφθεί ο νούς στην καθημερινότητα του, μέσω των 5 αισθήσεων του.

Είναι κάτι περισσότερο απο ενα απλο πνευματικό εργαλείο, με όλα του τα παράδοξα. Είναι μια τέχνη, ενα εργαλείο που το χρησιμποιείτε για να εξιχνιάσετε ό,τι πρόβλημα μπορείτε να φανταστείτε. Το βιβλίο αυτό προσφέρει απλά και αποτελεσματικά εργαλεία, σε όλους εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με τη ραβδοσκοπία και το εκκρεμές, προχωρώντας, πέρα απο τις θεωρητικές πληροφορίες, σε συγκεκριμένες ασκήσεις και μεθόδους εφαρμογής, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε, να εξασκηθείτε, να εμπεδώσετε και να κατακτήσετε την τέχνη της ραβδοσκοπίας.

Είναι απλό, σαφές και με περιεκτικότητα, είναι το καλύτερο βιβλίο στο είδος του.

 

22€ Δείτε το εδώ